Du er her. #1 - Foreningswebsite > Aktiviteter > Jagttegnsundervisning

Tlf: 2041 9553
E-mail: ib@kammersgaard.dk

Hillerød Jagtforenings jagttegnskole 2016-2017

Vi starter nyt jagttegnshold i November.

Jagttegnsskolen starter nyt jagttegnshold i november. Kurset henvender sig til alle,
der har lyst til at tage et jagttegn.

Kurset omfatter den nødvendige teoretiske og praktiske viden for at bestå den obligatoriske jagttegnsprøve, som sammen med en bestået haglprøve giver adgang til at gå på jagt.
Vores jagttegnskursus omfatter det obligatoriske våbenkursus og en udvidelse af den praktiske viden hvor du bliver introduceret til jægerhåndværket,  som også omfatter træning i flugtskydning, afstandsbedømmelse,  praktisk vildthåndtering, hygiejne og tilberedning af vildtretter.

Vi har som målsætning for vores jagttegnskole at vi ikke blot vil give vore kursister de bedste forudsætninger for at bestå jagttegnsprøven, men vi vil også introducere vore kursister til jagtudøvelsen, således at de opnår en basal viden om, hvad der møder dem og forventes, når man er på jagt.

Vi vil meget gerne formidle de store oplevelser som jagtudøvelsen har givet os og derfor er sigtet med vores undervisning at uddanne nye jægere, som vi både tør og har lyst
til at møde på jagt.

Alle, som mindst er 16 år eller fylder 16 år i prøveåret (dvs. i 2017), kan gå op til jagtprøven.

Sted
Første kursusdag er tirsdag d. 22. november kl. 19 til ca. 21.15, hvor der er indskrivning og introduktion.
Dette finder sted på Skovskolen, Nødebovej 77, 3480 Fredensborg, i lokale K6, lige ved gymnastiksalen.

Derefter løber kurset samme tid, hver tirsdag aften hen over vinteren frem til midt
april. I marts måned skal vi desuden på skydebanen 4 dage. 2 søndage i april deltages
i test-jagttegnsprøver.

Tilmelding
Tilmeldingen til dette års jagttegnskursus sker ved fremsendelse af E-mail til: j@westphael.nu med oplysning om: navn, adresse, mobil nr., cpr nr.

Betaling:
Kursusprisen er kr. 3000 + 500 kr for bog. kursusgebyret indbetales før første kursusdag på Hillerød Jagttegnsskoles konto

Jyske-Bank konto:

Reg. nr.: 5064
Konto nr.: 1374801

Husk at medbringe kvittering. Derudover sendes E-mail til undertegnede med oplysninger om: navn, adresse, mobil, E-mail, CPR nr.

Spørgsmål rettes til: Jørgen Westphael til. 4025 3897 e-mail j@westphael.nu

Vi arrangerer nyjægerjagter
Som ny jæger fra Hillerød Jagtforening, vil du kunne deltage i foreningens ny jæger
arrangementer og ny jæger jagt. Da vi underviser på Skovskolen er studerende fra
skolen meget velkomne til at deltage.