Du er her. #1 - Foreningswebsite > Aktiviteter > Jagttegnsundervisning

Tlf: 2041 9553
E-mail: ib@kammersgaard.dk

Hillerød Jagtforenings jagttegnskole 2016-2017

Vi starter nyt jagttegnshold i November.

Jagttegnsskolen starter nyt jagttegnshold i november. Kurset henvender sig til alle,
der har lyst til at tage et jagttegn.

Kurset omfatter den nødvendige teoretiske ogpraktiske viden for at bestå den obligatoriske jagttegnsprøve, som giver adgang til at gå på jagt. Dette indbefatter bl.a. det obligatoriske våbenkursus. Derudover er der indeholdt træning i flugtskydning, afstandsbedømmelse praktisk vildthåndtering, hygiejne og tilberedning af vildtretter.
Her bliver du introduceret til jægerhåndværket.

Vi sætter en ære i at introducere vore kursister til jægerhåndværket, således at de ved
lidt om, hvad der møder en og forventes af en, når man er på jagt.

Alle, som mindst er 16 år eller fylder 16 år i prøveåret (dvs. i 2017), kan gå op til jagtprøven.
Målet med vores undervisning er at uddanne nye jægere, som vi både tør og har lyst
til at møde på jagt. Sidste års beståelsesprocent var 92.

Vi arrangerer nyjægerjagter
Som ny jæger fra Hillerød Jagtforening, vil du kunne deltage i foreningens ny jæger
arrangementer og ny jæger jagt. Da vi underviser på Skovskolen er studerende fra
skolen meget velkomne til at deltage.
Sted
Første kursusdag er onsdag d. 23. november kl. 19 til ca. 21.15, hvor der er indskrivning og introduktion.
Dette finder sted på Skovskolen, Nødebovej 77, 3480 Fredensborg, i lokale K6, lige ved gymnastiksalen.

Derefter løber kurset samme tid, hver onsdag aften hen over vinteren frem til midt
april. I marts måned skal vi desuden på skydebanen 4 dage. 2 søndage i april deltages
i test-jagttegnsprøver.

Tilmelding
Tilmeldingen til dette års jagttegnskursus sker ved fremsendelse af E-mail til: j@
westphael.nu med oplysning om: navn, adresse, mobil nr., cpr nr.

Betaling:
Kursusprisen er kr. 3000 + 500 kr for bog. kursusgebyret indbetales før første kursusdag på Hillerød Jagtforenings konto:

AL-Bank på konto

Reg nr   : 5358
Konto Nr: 0333964

Husk at medbringe kvittering. Derudover sendes E-mail til undertegnede med oplysninger om: navn, adresse, mobil, E-mail, CPR nr.

Spørgsmål rettes til: Jørgen Westphael til. 4025 3897 e-mail j@westphael.nu